_________________ Będziesz o mnie dbać, a wszystko pod szyldem `miłość`. Idę za Twoim jasnym swetrem prosto do sypialni. Miłość zaczyna się od zerwania metek. Ściągasz sweter od Diora, skopujesz levisy i pośrodku najpiękniejszego ciała napis Calvin Klein, wbijający się gumą w biodra. Kochanie jesteś teraz Fucking by me, not by Chanel. Miłość, czujesz różnicę?
impreza konkret....dawno sie tak nie wychasalam hihihi pelny parkiet 200% mocy towarzysko takze super chodz pojechalam sama z jawo to i tak tam wszyscy prawie mnie znali....
nawet nie bylo dubstepow, a moze byly i sie nie kaplam albo tak dobrze je zagral....Jesli tak to idzie sie przy tym tez bawic
foty i filmiki postaram sie do wtorku ogarnac....bo jest ich kierwa w hooy
No i tym postem chciałem podziękować Wam, forumowicze, za wspólne chwile spędzone tutaj razem. Narodziły się tu więzi koleżeńskie, przyjacielskie, wręcz nawet że tak powiem, rodzinne, bo jakby nie było z kilkoma osobami związek mam naprawdę ciepły i serdeczny. Ale przyszedł czas taki, że Zefel usuwa się w cień. Kończę działalność na tym, jak i innych forach. Pewnie będziemy się spotykać czasem na imprezach, albo jakoś inaczej, ale już na forum nie.
Buziaki Kochani :*
no kurwa musiało być grubo ;)
_________________ Mark Twain powiedział kiedyś : " Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.! "
No i tym postem chciałem podziękować Wam, forumowicze, za wspólne chwile spędzone tutaj razem. Narodziły się tu więzi koleżeńskie, przyjacielskie, wręcz nawet że tak powiem, rodzinne, bo jakby nie było z kilkoma osobami związek mam naprawdę ciepły i serdeczny. Ale przyszedł czas taki, że Zefel usuwa się w cień. Kończę działalność na tym, jak i innych forach. Pewnie będziemy się spotykać czasem na imprezach, albo jakoś inaczej, ale już na forum nie.
no kurwa musiało być grubo ;)
[*][*][*]
Wpisujcie miasta!
_________________ czy zastanawiałes się kiedyś, że...umrzesz?
no nie pamiętam przecież tematu, ale każdy pamięta, nawet on sam, że stwierdził że z końcem roku cziluje z imprezami, bo czuje się za stary czy coś takiego
Nie wiem skąd krew na mojej prawej dłoni, ale.... no cóż.
co do krwi to moze miales fisting z kolega ale moze jadl buraczki stad ta czerwien na dloni ?
Dla mnie i tak byles za slaby na to forum 1111111111